Jurjen: +31 6 51 40 33 88 datlooptwellos@hotmail.com

Takkie

is een lieve, dappere teckel. Als een van de kleinste in een groep met grote honden, gaat Takkie onbevreesd haar gang. Jagen, spelen, knuffelen met de grote jongens, Takkie voelt zich helemaal thuis.

Bij de eerste kennismaking met Takkie hebben wij aan de eigenaren gevraagd of er bij Takkie al een ontluikend jachtinstinct opgemerkt was. Het antwoord was ontkennend, toch waren wij bij de eerste wandeling op onze hoede, want Takkie is toch echt een teckel. Nou, dat hebben we geweten!

Slechts enkele minuten na aanvang van de eerste wandeling dook Takkie vol overgave de struiken in, om daar dik een half uur te blijven. Nee, ze wilde niet komen, ze was druk….met jagen! Jurjen besloot haar achterna te gaan, de struiken in en wist haar te ontzetten. 

Na overleg met de eigenaren, hebben we slechts een paar keer hoeven trainen. Takkie is namelijk een heel slimme dame en begrijpt dat als zij los wil lopen met ons, dat luisteren daar echt bij hoort. Takkie loopt inmiddels altijd los, vier dagen per week. Ze mag van ons regelmatig lekker jagen, omdat ze zo goed luistert. Dapper met haar staartje hoog, vrolijk en vrij!

Toen ik wisselde van baan kon Takkie niet meer met mij mee naar kantoor. We zijn op zoek gegaan naar een uitlaatservice die niet alleen goed zorgt voor onze lieve hond en haar voldoende beweging biedt, maar die ook een band met haar opbouwt. Takkie gaat inmiddels ruim 2 jaar met enorm veel plezier mee en we zijn super blij met onze keuze om Takkie toe te vertrouwen aan Jurjen en Tanja.