Jurjen: +31 6 51 40 33 88 datlooptwellos@hotmail.com

Borus

is een stoere Groenendraeler herder met een klein hartje. Trouw aan zijn baasje en zijn roedel vrienden en een vriend voor het leven voor wie hij in zijn hart toelaat.

Borus is een bijzondere hond, hij kiest zijn “baasjes” namelijk vol overgave.
Je moet wel eerst zijn liefde verdienen. Borus heeft in het begin al snel besloten om Jurjen voor altijd in zijn hart te sluiten. De band tussen Jurjen en Borus is geheel op wederzijds vertrouwen en respect gebaseerd. De afgelopen jaren zijn zij dan ook als het ware met elkaar vergroeid.

Het was dan ook niet vanzelfsprekend dat Borus Tanja als nieuwe “roedelleider” accepteerde. Tanja heeft hard moeten werken om zijn respect te verdienen. Dat harde werk is beloond, Borus heeft ook Tanja is zijn hart gesloten. Maar eerlijk is eerlijk, Jurjen is en blijft zijn allerliefste. 

Een echte casanova

Borus is inmiddels een volwassen, stabiele reu met een duidelijke plek in de groep. Een nieuwe hond moet zijn respect verdienen, daarna is hij een vriend voor het leven. Naar de teefjes presenteert Borus zich als echte heer en casanova. In de liefde naar de dames is hij heel trouw met duidelijke voorkeur. Het eerste deel van de wandeling besteed Borus het liefst aan jagen om tegen het eind van de wandeling de dames nog even het hof te maken.

Borus geniet wekelijks van zijn wandelingen en wij van hem!

Jurjen en Tanja van “Dat loopt wel los”  zijn professionals met liefde voor hun vak en de honden die zij uitlaten. Het hartje van Borus laat zich moeilijk veroveren, Jurjen en Tanja is het gelukt om hem heerlijk op zijn gemak te laten voelen binnen de roedels. Borus is mede door jullie uitgegroeid tot een stabiele hond die weet wat hij waard is. Paula, eigenaar Borus